Malins avtryck

ABOUT US

Malins avtryck


Välkomna till Malins avtryck. Här läggs fokuset på att få människor att växa på insidan. Genom naturen, hantverket och det delade samtalet är målet att just du ska blomma ut till din fulla potential. 

Följ med och möt sommarsolståndet i skogen med mig


Onsdagen den 21 juni vandrar jag ut i skogen för att möta årets längsta dag. Barfota över stock och sten tar jag mig fram i midsommartid så som det alltid har varit. Jag smyger,  hoppar, springer, känner hur livgörande den är sommarsolen. Jag är. Jag finns. Jag skapar. Det är magiskt.


Vill du gå med mig? Vill du känna med alla dina sinnen. Låta vinden, vattnet och solen smeka din kind?


Vi känner, lever, pratar och leker till vi inte orkar mer då tar vi vårt liggunderlag/hängmatta och vår sovsäck och kryper ner med sommarnatten som tak.


En natt för dig, för mig, för naturen och allt levande.


När: 21 juni kl.18 till 22 juni kl.morgon du avviker när du behöver


Du får vad du ger för intentioner åt natten plus:


1 middag

1 frukost 

Flera olika ceremonier

Innerliga samtal

Tystnad

Lek

Sång

Rörelse

En natt i naturen

Samtalscirkel

Gemenskap

 

Din investering: 800kr


Anmäl dig till malin@knappsmala.se 

Andra avtryck

Cykel rabatt

När du tar cykeln eller går till oss blir det alltid rabatt. 100 kr bort från anmälningsavgiften per tillfälle du tar cykeln, glöm inte bort att meddela när du anmäler dig.

Livs samtal

Snurrar livet på och du känner att du skulle behöva tid att formulare dina tankar? Vet du vad du vill men vet inte hur du ska ta dig dit? Längtar du efter att leva det livet du drömmer om? Kom och ha ett Livs samtal med mig, ett samtal som kan ändra ditt liv åt det hållet du vill. Tillsammans kan vi bena ut vad du saknar i ditt liv och vad du är redo att släppa taget om. Vi kombinerar samtal med olika ceremonier mm. Boka en samtalspromenad.

malin@knappsmala.se 


Din investering 850 kr per timme